Beleef Festivak 2016

alle discipline voor een geslaagd evenement bij elkaar

Allfence is inmiddels al meerdere jaren trouwe standhouder. In contact blijven met klanten en in contact komen met nieuwe leveranciers of afnemers is wel het voornaamste doel van deelname. Noviteiten betreffende hekken of hekwerkwerkoplossingen brengen we graag daar over de bühne.

 

Zo liet Allfence dit jaar de Vluchtpoort zien en het Schuin Hek, wat perfect fungeert als aansluiting tussen een Hekwerklijn en Stagebarriers. Meerdere bezoekers waren onder de indruk van de bedrukte zeildoeken die de stand en Allfence uitstraling compleet maakten. Die reclamezeilen zijn voor allerlei doeleinden in te zetten. Bekijk de film en onze website voor meer productinformatie.

Festivak
Op woensdag 9 en donderdag 10 november vond de 20ste editie van Festivak plaats in Mechelen. De Festivak is dé vakbeurs voor de evenementenbranche. Festivak is een begrip in de evenementenbranche: alle organisatoren van evenementen kennen Festivak of zijn er reeds geweest. Inmiddels is Festivak enorm gegroeid met een beursvloer waar meer dan 200 leveranciers hun producten en diensten presenteren, een kwalitatief hoogstaand seminar programma en een gemiddeld aantal bezoekers van 6.000 verdeeld over 2 dagen.