How to Monteren Hek, Klem & Schoor

Ook de montage is zo geregeld bij Allfence

Hekken stevig aan elkaar koppelen? We leveren een uitgebreid assortiment aan hekwerk klemmen en koppelingen, passend bij een bepaalde specifieke situatie. Allfence levert altijd de juiste klem om het hekwerk stevig te koppelen. Zowel voor huren als kopen voorzien we je tot in detail van de juiste hekwerk onderdelen. Ook de montage regelt Allfence voor je. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

 

 

Extra stabiliteit
In sommige situaties is extra stabiliteit en veiligheid van de afzetting nodig. Het kan immers hard waaien of mensen kunnen tegen de omheining aanleunen. Je wilt daarnaast graag dat het hekwerk over een jaar nog steeds even representatief staat. Met name bij het gebruik van hekken met een zeil bevelen wij het gebruik van een hekwerk schoor aan.

Bekijk ook het stappenplan als je zelf graag aan de slag wenst te gaan.


Voor iedere situatie een passende oplossing
Met ons uitgebreide assortiment aan hekwerk schoren, grondpinnen en bevestigingshaken bieden wij een oplossing passend bij een specifieke situatie. Allfence levert altijd de juiste schoor of grondpin om het hekwerk stevig te verankeren. Zowel voor huren als kopen voorzien we je tot in detail van de juiste stabiliteit verhogende accessoires die voor extra stevigheid zorgen.


Ben je enthousiast geworden? Bel 0499 55 20 00.