How To Monteren Lage Inkomconstructie

Creëer veilige ingangen bij je evenemententerrein

Bij evenementen waar bezoekers een entreebewijs dienen te tonen is het uiteraard gewenst om bij de ingang deze te controleren en de bezoekers eventueel te fouilleren. Ook het onder controle houden van enorme stromen mensen die arriveren bij grote festivals kan zo beter in de hand worden gehouden.

 

Door het inzetten van de Allfence Lage Inkomconstructie met zijn vriendelijke uitstraling kan je de bezoekers goed begeleiden en tegelijkertijd het overzicht bewaren. Er zijn nog meerdere inkomconstructies mogelijk. Welke je dient in te zetten is van meerdere facetten afhankelijk. Wij adviseren je graag hierover.

 

  

Ons montageteam heeft deze Lage Inkomconstructie in een handomdraai neergezet. Ook een hoge inkomconstructie is mogelijk, zelfs overdekt.
Bekijk de instructiefilms om een indicatie te krijgen van de montage. 

 

Ben je enthousiast geworden? Bel Allfence voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bel 0499 55 20 00.

Voordeel voor

  • Organisatie; goede beheersbare inkom van de juiste bezoekers en voorkomen van ongeregeldheden bij inbreng van bijveerbeeld verboden spullen op het terrein.
  • Beveiliging; Bezoekers beheersbaar controleren.
  • Bezoekers; Een duidelijke weg naar hun evenement.