Of stel je vraag hier

Vragen? Bel ons op: +31 (0)499 55 20 00

Nieuwe kleuren foliehekken

Banner nieuwe kleuren folie.jpg

Effectief, sfeervol blinderen

Zorg voor een passende uitstraling die past bij je evenement. Het Huurhek met zeil wordt standaard geleverd met een brandvertragend zeil in wit of zwart. Sinds deze maand is de kleurkeuze uitgebreid met de kleuren geel, blauw, groen, rood of oranje.  

 

Veiligheid en sfeer op je terrein

 

Effectief weren en blinderen

Met het Huurhek met zeil scherm je het terrein en evenement eenvoudig en effectief af en onttrek je ‘verboden terrein’ aan het zicht, zoals opslaglocaties en backstage-faciliteiten.

 


Cachet toevoegen

De beleving van je gasten, artiesten en omwonenden is belangrijk voor je. Door backstageruimtes (opslag- en privéterrein) goed af te schermen is én oogt je evenemententerrein ordelijk. Daarnaast kun je je evenement extra cachet geven door te kiezen voor een zeilhek in een kleur die past bij je evenement. Mogelijk in de kleuren geel, rood, blauw, groen en oranje.

 

Brandvertragend

Het zeil houdt pottenkijkers buiten de deur en heeft een positief effect op de beleving. Het is daarnaast brandvertragend (DIN4102 B1) en draagt daarmee in een belangrijke mate bij aan de veiligheid van de mensen op en om je terrein.