Schaftwagens op de bouwplaats

Partners op de bouwplaats

In ons werk komen wij in contact met een verscheidenheid aan bouwbedrijven. Veiligheid staat boven alles en veel van onze klanten zien in dat bouwhekken hier een grote invloed op hebben. Een ander factor dat van grote invloed is op de veiligheid is de rustplaats van het personeel.

 

Een uitgeruste schaftwagen
Het hebben van een schaftwagen is van groot belang. Werken in de bouw is geen eenvoudige job en er komen allerlei belangrijke factoren bij kijken; veiligheid, efficiëntie en teamwork zijn daar enkele van. Natuurlijk hebben zelfs de beste werklieden op de werf regelmatig nood aan een pauze om weer op kracht te komen. Een schaftwagen biedt dat! Schaftwagens hebben een unieke invloed op de werklieden. Het is de plek waar iedereen samenkomt en rustig kan ontspannen om vervolgens weer hard door te werken.

 

“De perfecte uitkomst bij een regenachtige dag”

Comfort en kwaliteit schaftwagens
Bijvoorbeeld Brouwernijkerk, zij weten hoe belangrijk comfort en kwaliteit zijn en laat die eigenschappen dan ook naar voren komen in alle schaftwagens. Op die manier worden voor de werknemers de ideale omstandigheden gecreëerd om te genieten van een maaltijd die hen weer energie geeft en dus ook productiever maakt!


Welke uitvoeringen zijn er?
Schaftwagens zijn te verkrijgen in verschillende vormen en maten die allen verkrijgbaar zijn met extra opties. Zo kan je vaak zelf de energievoorzieningen en beveiligingsmaatregelen uitkiezen. Naast het gebruik van schaftwagens in de bouwsector, worden ze ook ingezet bij evenementen als een EHBO-post of als een mobiele receptie. Het mag duidelijk zijn dat het doel waarvoor je een schaftwagen gebruikt, bepaalt hoe hij ervan binnen uit ziet. Een tafel met stoelen vind je in eigenlijk alle schaftwagens. Maar daarnaast zijn ze te krijgen met een toiletruimte, een berging, een keukenblok met een koelkast, zonwerende rolluiken, een extra kantoorruimte enzovoort.


Het vervoer van schaftwagens
Veel bedrijven maken zich druk over het vervoeren van schaftwagens en dat is begrijpelijk, er zijn namelijk een aantal regels waar men zich aan moet houden. Schaftwagens zijn te verdelen in schaftwagens voor snelverkeer en in schaftwagens voor langzaam verkeer. Met de snelverkeer schaftwagen mag je 80 kilometer per uur rijden en met de schaftwagen voor langzaam verkeer 25 kilometer per uur. Het tweede type schaftwagen mag alleen door een voertuig met een snelheidsbeperking worden vervoerd. Meestal worden deze schaftwagens op locatie afgeleverd. Voor beide types is het gunstig als ze een laag eigen gewicht hebben. Ze kunnen dan achter elke auto vervoerd worden, en hebben daardoor geen eigen kenteken nodig.