Bouwhek huren

Bouwhekken huren: voor het veilig afsluiten van een bouwterrein of het omheinen van een evenemententerrein

Als je bouwhekken wilt huren, ben je bij Allfence aan het juiste adres! Wij zijn specialist op het gebied van bouwhekken verhuren en alles wat daarbij komt kijken. Met onze bouwhekken ben je verzekerd van een veilige bouwlocatie. Bij ons kun je rekenen op bouwhekken van uitstekende kwaliteit tegen de beste prijs.


Je voordelen

  • 24/7 leverbaar
  • Geen investering
  • Geen afschrijving
  • Geen opslag nodig
  • Kwaliteit bouwhekken
  • Geen onderhoudskosten
  • Voor het transport wordt gezorgd

Bij ons huur je de volgende bouwhekken:

Huurhek met zeil
Met huurhekken met zeil scherm je het terrein en evenement eenvoudig af. Daarnaast onttrek je 'verboden terrein' aan het zicht, zoals opslag van apparatuur en backstage faciliteiten. 

Allcatras bouwhek
Het Allcatras bouwhek is gemaakt van stalen buizen en een staalmat van extra dikke draden. Dit is het stevigste hekwerk dat verkrijgbaar is en is ideaal voor het stevig afbakenen van terreinen. 

Huurhek
Met dit type huurhek creëer je een een veilige omgeving dankzij de extra robuuste uitvoering. Ideaal voor het waarborgen van de veiligheid van van omwonenden, medewerkers en passanten.  

1 meter hoog bouwhek 
Het 1 meter hoog bouwhek is licht, veilig en functioneel. Makkelijk in gebruik als geleiding op plaatsen waar overzicht belangrijk is of als verhoging van andere hekken tot drie meter. 

Schuifhek
Met een schuifhek creëer je een veilige, herkenbare en vooral praktische doorgang op je terrein. Zo creëer je snel een nooduitgang, een toegang voor leveranciers of oversteekplaats. 

Bouwhekken huren? Neem contact met ons op!
Meer informatie over het huren van bouwhekken bij Allfence? Wil je ons nog wat vragen over de bouwhekken die wij te huur aanbieden of wil je direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via: tel. +31 (0)499 55 20 00 of e-mail naar info@allfence.nl.

 

Direct een bouwhek offerte?

Vraag hier direct een offerte aan voor het huren of kopen van onze bouwhekken.

Snel een vrijblijvende offerte

  

Bouwhek projecten

Een kleine greep uit ons overzicht van succesvolle projecten met bouwhekken

Bekijk alle projecten