Voor allerlei evenementen bieden wij professioneel hekwerk. Voor een paar dagen, enkele weken of langer. We bieden standaard pakketoplossingen die modulair worden opgebouwd, maar leveren ook maatwerk. Door onze jarenlange ervaring selecteren we - samen met de klant - tijdelijk hekwerk dat helemaal is toegespitst op een specifieke situatie. En we leveren als het moet zelfs binnen 24 uur, 7 dagen per week!

 

Dranghekken en bouwhekken voor uw evenemententerrein

Tijdens je evenement moet alles kloppen en alle voorzieningen moeten aanwezig zijn. Allfence biedt dranghekken en oplossingen voor:

 • De ontvangst en het vertrek van gasten en artiesten.
 • De aan- en afvoer en uitgifte van dranken en etenswaren.
 • De volledige beveiliging.
 • De bereikbaarheid van en door hulpdiensten.
 • De veiligheid op en rond het terrein.
 • Het beperken van alle vormen van overlast.

Bijzonder flexibele oplossingen die op allerlei manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld voor toegangspoorten, nooduitgangen, backstage-faciliteiten, geluidsreductie, kiss & ride, garderobes en uitgiftebalies.

Doeken of zeilen met standaard teksten of voorzien van elke gewenste op­druk zorgen voor de finishing touch. Zo is een omheining niet alleen functioneel, maar zorgt het ook voor de ultieme beleving.

 

Innoveren: een voortdurend proces

De mogelijkheden die we bieden voor de beveiliging van het evenemententerrein zijn legio. Naast onze standaard bouwhekken zijn dat de al genoemde foliehekken die we desgewenst voorzien van je eigen ‘corporate identity’. We hebben een enorme kennis opgebouwd met popfestivals en ontwikkelden daarvoor onder meer onze stagebarriers die voorkomen dat het publiek toegang krijgt tot de podia. Innoveren is bij ons een voortdurend proces en veel van onze nieuwe ontwikkelingen komen voort uit nauwe samenwerking met een aantal vaste opdrachtgevers. Onze buffetbarriers zijn daar een sprekend voorbeeld van. Buffetbarriers zijn een doorontwikkeling van onze stagebarriers en het idee is even eenvoudig als vindingrijk: door stagebarriers te voorzien van oplegpanelen creëren we brede uitgiftebuffetten die we uitbreiden tot elke gewenste lengte.

 

Korte communicatielijnen door een platte organisatie

Wij zijn er trots op dat het organisatoren van evenementen opvalt hoe betrokken onze medewerkers zijn en hoe stipt en attent in het nakomen van afspraken. We zijn een relatief klein team van een dertigtal medewerkers en kennen een platte organisatie. Dat maakt de communicatielijnen kort voor onze klanten en geeft de beste garanties. Kopen of huren tegen concurrerende prijzen.

Meer weten?
Vraag het aan:

Susanne Verheijen

Adviseur

Bel: 0499 - 55 2057

Mail: susanne@allfence.nl

Wil je liever een afspraak met één van onze adviseurs, vul dan ons contactformulier in.

Direct een dranghek offerte

Bekijk alle evenmenten producten

dranghek-bouwhek.jpg

Bekijk hier ons overzicht evenementen producten 

Evenement hekken

Huren? Ja! 

 • Geen investering, geen onderhoudskosten, geen afschrijving

 • Geen opslag en transport

 • Altijd de hoogste kwaliteit en de veiligste materialen

 • Snel ter plaatse, waar en wanneer u maar wil

 • Altijd de best passende oplossing bij de behoefte van dat moment

Event referentie projecten

Dagelijks bedenken wij passende oplossingen voor het unieke vraagstuk van onze klanten. 

Kijk hieronder om enkele van onze projecten te bekijken.