Of stel je vraag hier

Vragen? Bel ons op: +31 (0)499 55 20 00

Dranghek huren voor je evenemententerrein

Groezrock.jpg
Je evenement is geslaagd met tijdelijke hekwerkoplossingen van Allfence.

Dranghekken en bouwhekken voor uw evenemententerrein

Tijdens je evenement moet alles kloppen en alle voorzieningen moeten aanwezig zijn. Allfence biedt dranghekken en oplossingen voor:

  • De ontvangst en het vertrek van gasten en artiesten.
  • De aan- en afvoer en uitgifte van dranken en etenswaren.
  • De volledige beveiliging.
  • De bereikbaarheid van en door hulpdiensten.
  • De veiligheid op en rond het terrein.
  • Het beperken van alle vormen van overlast.

Bijzonder flexibele oplossingen die op allerlei manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld voor toegangspoorten, nooduitgangen, backstage-faciliteiten, geluidsreductie, kiss & ride, garderobes en uitgiftebalies.

Doeken of zeilen met standaard teksten of voorzien van elke gewenste op­druk zorgen voor de finishing touch. Zo is een omheining niet alleen functioneel, maar zorgt het ook voor de ultieme beleving.

 

Oplossingen voor alle soorten van evenementen

Voor allerlei evenementen bieden wij professioneel hekwerk. Voor een paar dagen, enkele weken of langer. We bieden standaard pakketoplossingen die modulair worden opgebouwd, maar leveren ook maatwerk. Door onze jarenlange ervaring selecteren we - samen met u - tijdelijk hekwerk dat helemaal is toegespitst op een specifieke situatie. Bijvoorbeeld bouwhekken voorzien van bedrukt folie in de stijl van het evenement. We verzorgen eenvoudig het hele traject voor je, zoals de levering en plaatsing direct vóór aanvang van het evenement, de demontage meteen na afloop en het transport terug naar onze magazijnen. En we leveren als het moet zelfs binnen 24 uur, 7 dagen per week!

Innoveren: een voortdurend proces

De mogelijkheden die we bieden voor de beveiliging van het evenemententerrein zijn legio. Naast onze standaard bouwhekken zijn dat de al genoemde foliehekken die we desgewenst voorzien van je eigen ‘corporate identity’. We hebben een enorme kennis opgebouwd met popfestivals en ontwikkelden daarvoor onder meer onze stagebarriers die voorkomen dat het publiek toegang krijgt tot de podia. Innoveren is bij ons een voortdurend proces en veel van onze nieuwe ontwikkelingen komen voort uit nauwe samenwerking met een aantal vaste opdrachtgevers. Onze buffetbarriers zijn daar een sprekend voorbeeld van. Buffetbarriers zijn een doorontwikkeling van onze stagebarriers en het idee is even eenvoudig als vindingrijk: door stagebarriers te voorzien van oplegpanelen creëren we brede uitgiftebuffetten die we uitbreiden tot elke gewenste lengte.

Korte communicatielijnen door een platte organisatie

Wij zijn er trots op dat het organisatoren van evenementen opvalt hoe betrokken onze medewerkers zijn en hoe stipt en attent in het nakomen van afspraken. We zijn een relatief klein team van een dertigtal medewerkers en kennen een platte organisatie. Dat maakt de communicatielijnen kort voor onze klanten en geeft de beste garanties. Kopen of huren tegen concurrerende prijzen.

Event referentie projecten

Dagelijks bedenken wij passende oplossingen voor het unieke vraagstuk van onze klanten. 

Kijk hieronder om enkele van onze projecten te bekijken.