Allfence, dat staat voor perfect tijdelijk hekwerk

Bij ons huur of koop je bouwhekken, dranghekken en stagebarriers. Maar Allfence doet meer dan dat. Wij zetten uitdagingen om in antwoorden. Met bijzonder flexibele oplossingen voor bijvoorbeeld toegangspoorten, (nood)uitgangen, geluidsreductie en oversteekplaatsen.

 

Een altijd sluitende oplossing

Met hekken van Allfence is de inrichting van het terrein optimaal en overzichtelijk. Veiligheid is geen moment in het geding en overlast beperkt tot een minimum. Je hebt grip op de toegang en doorstroom op het terrein. Allfence helpt je om  medewerkers, omwonenden en publiek te beschermen. Wij zetten uitdagingen om in antwoorden. Ons specialisme is oplossen. Wij begrijpen je. Schakel je Allfence in, dan weet je dat het goed is.

Allfence levert perfect tijdelijk hekwerk. Met ons haal je niet alleen twintig jaar ervaring in huis. Met Allfence kies je ook voor de beste kwaliteit, de kortste lijnen en de enige partij die exact begrijpt en levert wat je nodig hebt. Op de door de klant gekozen tijd en plaats. Gemonteerd of ongemonteerd. Is het project klaar? Dan halen we alles ook weer voor je op. 

 

Organisatie

Wij hebben een platte organisatie met directe en vaste aanspreekpunten. Onze mensen helpen je graag en weten waar je het over hebt. Al onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en streven telkens weer perfectie na. Heb je een unieke vraag? Dan denken we met je mee en komen met een passend antwoord.

Huren

Graag denken we met je mee hoe je uitgaven kunt beperken. Al onze materialen worden door ons verhuurd. Hiermee voorkom je hoge investeringen in materialen, hoge kosten voor transport, (de)montage en onderhoud en het zinloos bezetten van kostbare opslagruimte. 


Hoge kwaliteit altijd leverbaar

We realiseren ons dat flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid belangrijk voor je zijn. Al onze oplossingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn uit voorraad leverbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week. We hebben een breed pakket aan hekwerken met allerlei toepassingen. Zo kunnen we snel in vrijwel elke behoefte voorzien. Hebben we het niet? Dan maken we het voor je.


Meer over

sfeer bouw001.jpg
Perfect tijdelijk hekwerk

Snel een offerte nodig?

Vraag hier direct een offerte aan voor tijdelijk hekwerk

Snel een vrijblijvende offerte